Potrivit filmulețului, se pare că va apărea un documentar axat pe viața și cariera campioanei de la Wimbledon.  Filmulețul postat pe contul de Instagram al antrenorului o are în prim plan pe Simona, care se antrenează,  în timp ce este filmată de o cameră de luat vederi.

În descrierea filmulețului, Cahill a scris: “Se filmează documentarul, prieteni, se filmează documentarul”.

Simona Halep o surclasează pe Maria Sharapova

Performanțele reușite de Simona Halep în carieră sunt din nou apreciate. Cei de la Tennis Channel au clasat-o pe campioana de la Wimbledon pe locul 2 în ierarhia ultimului deceniu.

Românca ajunsă la 28 de ani este depășită doar de marea Serena Williams, dar o surclasează pe rusoaica Maria Sharapova, care prinde abia poziția a zecea. Podiumul este completat de Angelique Kerber, notează Digi Sport.

Sportiva va participa la Adelaide International

Adelaide International, o competiţie combinată ATP şi WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine.

“Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te fac şi pe tine să te simţi foarte relaxat” a adăugat Halep, care s-a antrenat anterior la Adelaide sub comanda lui Darren Cahill.

 

View this post on Instagram

 

Shooting the documentary guys shooting the documentary 😉 @simonahalep #zigzag

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on