Simona Halep respiră ușurată după ce a apărat cu succes cazul său la TAS. Ea este convinsă că a făcut tot posibilul pentru a-și demonstra nevinovăția. De altfel, campioana noastră a anunțat pe Instagram că „coșmarul s-a terminat”. Aceasta și-a exprimat atunci recunoștința pentru șansa de a-și curăța numele.

Sportiva a fost audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Ea așteaptă acum verdictul care ar putea să îi permită revenirea în circuit.

Persoana care o face pe Simona Halep super fericită

În ciuda emoțiilor care cu siguranță o încearcă, Halep își păstrează atitudinea optimistă. Ea se înconjoară de oameni dragi ei și își ocupă timpul cu lucruri care îi fac plăcere.

Dovadă a atitudinii fericite stă ultima postare pe Instagram.

Simona Halep este unul dintre cei mai iubiți sportivi români. Ea a surprins pe toată lumea pe rețelele sociale. Campioana a postat o poză care evidențiază prietenia sa strânsă cu Georgiana Herda.

În imagine, cele două zâmbesc fericite. Simona a adăugat și o inimioară în dreptul fotografiei, subliniind astfel afecțiunea lor reciprocă.

Simona Halep poza
Simona Halep alături de Georgiana Herda/ SURSA FOTO: Instagram

Relaxată și cu zâmbetul pe buze în acest weekend

Se pare că Simona și Georgiana au petrecut o zi relaxantă în oraș. Ele s-au bucurat de o masă împreună și de compania plăcută. Fanii au fost încântați să vadă o altă latură a sportivei, care, de obicei, își surprinde publicul cu performanțe excepționale pe terenul de tenis.

Chiar și în afara terenului de tenis, Simona Halep rămâne o sursă de inspirație. Ea dovedește că valorile prieteniei și ale simplității sunt la fel de importante pentru ea precum cele sportive.

Simona Halep
Simona Halep/SURSA FOTO: Instagram

Campioana este încrezătoare că va ieși învingătoare

În ciuda pedepsei pentru dopaj de 4 ani dictată de Sports Revolution în toamnă, Simona Halep a păstrat întotdeauna încrederea că se va face dreptate. Sportiva speră la o diminuare a sancțiunii. Postând un mesaj optimist pe Instagram, sportiva noastră a mulțumit anterior pentru sprijin. Aceasta este convinsă că „binele și adevărul vor triumfa”.

Simona Halep are o relație strânsă de prietenie cu Georgiana Herda. Cele două par să aibă o legătură puternică. Ele au rămas nedespărțite de-a lungul anilor.

Cine este Georgiana Herda, prietena sportivei

Georgiana Herda are 24 de ani și este președintele fundației Simonei Halep. Este cât se poate de evident că această implicare în activitatea fundației contribuie la consolidarea prieteniei lor.

Sportiva a evidențiat această legătură în mai multe postări pe rețeaua de socializare. S-a întâmplat, de altfel, chiar cu ocazia zilei de naștere a prietenei sale. Simona Halep a menționat atunci că au o prietenie solidă de 24 de ani.

Un aspect mai puțin cunoscut este faptul că, în 2019, la gala revistei Elle Style Awards, Georgiana Herda a ridicat premiul câștigat de Simona Halep în absența acesteia.