Simona Halep, surpriză de Dragobete

Simona Halep este în culmea fericirii! Cu ocazia sărbătorii de Dragobete, considerată sărbătoarea iubirii în cultura românească, fanii sportivei i-au făcut o surpriză.

Halep se găsește în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, unde își continuă antrenamentele pe terenul de tenis. Constănțeanca este optimistă că decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) va fi în favoarea ei.

Suspendată patru ani pentru dopaj, românca primește un sprijin imens! Fanii nu uită de sportiva noastră nici de Dragobete.

O fotografie impresionantă cu Simona Halep, ținând în brațe un buchet uriaș de flori, a fost distribuită pe rețeaua X (fostul Twitter) de o admiratoare a jucătoarei de tenis.

„La mulți ani de Dragobete! Cât de frumoasă e poza asta”, a scris Iulia Nedelea, una dintre cele mai mari susținătoare ale Simonei Halep.

Pe Simona Halep și pe Gabriela Ruse le leagă o frumoasă prietenie

Putem spune că Simona Halep se bucură de prezența prietenilor adevărați. Ei îi aduc bucurie în această perioadă plină de stres pentru ea.

Gabriela Ruse a dezvăluit că îi lipsește timpul petrecut alături de Simona Halep, una dintre prietenele sale din circuitul profesionist de tenis.

Cei doi au făcut echipă la câteva competiții, iar legătura lor s-a extins dincolo de terenul de tenis. În așteptarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), Gabriela Ruse a făcut o mărturisire emoționantă despre relația sa cu Simona Halep.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu admiratorii săi, Gabriela Ruse a fost întrebată care este cea mai prețioasă amintire a sa cu Halep. Ea a mărturisit că își amintește cu drag de momentele petrecute la restaurant, când mergeau împreună să savureze desertul preferat.

„Atunci când mâncam desert împreună! Timpul zboară atât de repede”, a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Instagram.

Gabriela Ruse
SURSA FOTO: Instagram, Gabriela Ruse

Cele două jucătoare de tenis au fost partenere chiar în anul în care cea din urmă a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Au făcut echipă la turneele de tenis de la Melbourne Summer Set și Australian Open 2022.

Din nefericire, au fost eliminate în prima rundă. De când a izbucnit scandalul de dopaj, Gabriela Ruse și-a susținut necondiționat prietena. La fel ca familia ei, speră că suspendarea sa va fi anulată de TAS. Mai multe puteți citi aici.