Simona Halep s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Eforturile intense din competiție au avut un impact semnificativ asupra organismului campioanei. Ea a dezvăluit că a suferit de imobilitate timp de 4 zile.

Campioana noastră a susținut că a avut niște dureri cum nu a mai simțit niciodată înainte. Conform dezvăluirilor, timp de mai multe zile nu a putut nici măcar să se miște.

Durere cruntă pentru Simona Halep timp de 4 zile

Ceea ce a simțit, nu se compară cu nimic din ce a experimentat în toată cariera ei de mare sportivă.

„Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte.

Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat”, a dezvăluit Halep.

simona halep
Simona Halep/SURSA FOTO: YouTube, captură ecran

Antrenamente foarte bune alături de Carlos Martinez

Simona Halep a discutat apoi despre colaborarea cu noul său antrenor, Carlos Martinez. Ea a precizat că prima săptămână a fost una reușită. Jucătoarea de tenis a susținut că a avut antrenamente foarte bune.

Conform detaliilor oferite, ea a început să se recupereze treptat. Cu toate acestea, campioana a admis că mai are mult de muncă până când va reveni la nivelul său obișnuit.

Simona Halep se antrenează în București, la baza lui Dinu Pescariu. Ea are în vedere participarea la turneul WTA 125 de la Oeiras (15-21 aprilie). Marți dimineață, jucătoarea a fost supusă unui control antidoping efectuat de Agenția Națională Anti-Doping (ANAD).

Campioana încearcă să reintre în ritmul de altă dată

De altfel, așa cum chiar ea a relatat, în ultima perioadă, mai ales în 2022, a fost testată la opt zile. Simona Halep a fost supusă unor teste mai frecvente, dar și în trecut a fost testată des.

Ea a susținut că nu a nicio obiecție și că poate face testarea de câte ori se dorește.

„Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă”, a comentat aceasta.

Ea a dat asigurări că se simte bine și că de la zi la zi își revine și încearcă să-și regăsească ritmul pe care îl avea în trecut. Cu toate acestea, a admis că este mai dificil decât se aștepta.

Jucătoarea de tenis a spus că va fi răbdătoare și va încerca să aibă încredere tot mai mult în fiecare zi.