Simona Halep a avut o apariție cu totul neașteptată mai ales în actualul context. După anunțul suspendării de patru ani de zile, campioana a preferat să stea un pic mai retrasă. Ea s-a rezumat doar să discute despre verdictul primit.

Cu toate acestea, Simona Halep și-a uimit fanii. Ea a plecat din țară după ce a primit verdictul în scandalul de dopaj. În drumul ei spre destinație, aceasta s-a întâlnit cu un bărbat cunoscut.

Simona Halep s-a pozat alături de un bărbat celebru

Simona Halep s-a pozat alături de cântărețul Nick de la N&D. Este vorba de celebrul cântăreț aflat în vogă în anii ’90. El cânta alături de Delia Matache.

Prezența acestuia i-a ridicat cu siguranță moralul jucătoarei de tenis. În fotografie, se poate observa cum Simona Halep afișează un zâmbet larg. În poză, ea pare încântată de întâlnirea cu artistul. Amintim că în 2002, Delia a decis să înceapă o carieră solo. Colegul ei, Nick, a colaborat ulterior cu diverși artiști. Artistul și-a continuat cariera muzicală.

Simona Halep Nick N&D
SURSA FOTO: Instagram

Nick s-a despărțit de Delia după un succes răsunător

Debutul N&D a avut loc în vara anului 1999. Atunci, Nicolae Marin, alias Nick, a căutat o fată alături de care să lanseze o trupă. A reușit acest lucru cu Delia.

Împreună au înregistrat imediat un succes răsunător. După înființare, pe 26 februarie 2000, cei doi au lansat un alt album. Acesta avea opt piese. Au urmat apoi alte 3 albume. Ulterior, Delia a decis să facă carieră solo și așa trupa N&D a ajuns la final.

Vești importante pentru campioana de tenis

În ceea ce o privește pe Simona Halep, reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD) au vorbit despre suspendare. Ei au explicat cum se va desfășura judecata apelului. Aceștia au arătat că decizia poate fi contestată în integralitate sau parţial.

Potrivit Regulamentului de Arbitraj Anti-Doping al TAS, coroborat cu prevederile Codului TAS (Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne) şi jurisprudența acestuia, obiectul apelului poate fi anularea totală sau parțială a unei decizii.

„De asemenea, conform codului TAS, completul de arbitri (sau Arbitrul Unic) are competența de a judeca de novo în fapt şi în drept, ceea ce presupune o judecată devolutivă, la fel ca în calea de atac a apelului din dreptul civil român. Arbitrii TAS pot pronunța o hotărâre prin care poate să înlocuiască decizia atacată sau să anuleze decizia şi să trimită spre rejudecare instanței de fond”, explicat cei de la ANAD, pentru Antena 3 CNN.

Detaliile oferite de reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping

Președintele de complet poate solicita, din oficiu sau la solicitarea părților, administrarea de noi probe. E vorba de martori, înscrisuri, expertize etc. El poate, după caz, să considere suficiente probele existente. Este vorba de cele administrate deja în fața tribunalului care a pronunțat decizia atacată. dacă se întâmplă asta, el poate să se pronunțe doar în baza acestora. Se adaugă audierea la TAS.

„Aceasta din urmă poate fi solicitată, din nou, de către părți, dar completul arbitral poate decide totuși că este suficient de lămurit doar în baza înscrisurilor de la dosar”, au explicat cei de la ANAD.