Gina Matache se pregătește să iasă la pensie

Gina Matache, mama Deliei, se confruntă cu niște probleme de sănătate de ceva vreme. Din acest motiv, de peste jumătate de an, a refuzat să mai cânte la diverse evenimente. Nu mai are „forța de altădată” și transpiră „din cap până-n picioare.”

După ce s-a terminat pandemia provocată de coronavirus,a descoperit că este alergică. Inițial, a dat vina pe machiaj când a văzut că are nasul înfundat și strănută des. Se pare că a moștenit alergia de la tatăl ei.

În prezent, ea se pregătește pentru ieșirea la pensie.

„Aștept să mă pensionez, să găsesc pe cineva să-mi ia cartea de muncă, să aflu ce am de făcut. Îmi pregătesc ieșirea, ușor, ușor pentru că asta-i viața. Nu mai am forța de altădată, transpir din cap până-n picioare.

De aceea am decis ca mai ales vara să nu merg la concerte. În plus, nici disponibilitate nu mai am, să mă duc pe la Cocoșații din deal, să alerg, să scot limba, apoi înapoi, acasă. Am rărit concertele. E mai bine pentru liniștea mea.

Mă apucă strănutul, ba mi se înfundă nasul. Am descoperit că-s alergică, după Covid. Am dat vina pe pudră, pe machiaje, dar probabil exista terenul acesta alergic, pe care l-am moștenit. Tatăl meu avea probleme de genul acesta”, a declarat ea pentru Cancan.

În ciuda problemelor de sănătate, mama Deliei va mai cântă la unele evenimente

Totuși, până va deveni pensionară, ea este dispusă să mai cânte la unele evenimente, însă după o selecție riguroasă.

„Am cântat zilele trecute, am avut evenimente private. A fost ceva pe moment. Și dacă am probleme, trebuie să le treci pentru că n-ai ce face”, a zis ea.

Deși se apropie de pensionare, mama Deliei nu duce lipsa banilor. Știe cum să se întrețină singură. Secretul ei este zgârcenia. Nu se întinde mai mult decât îi este plapuma pentru că o doare sufletul de bani.

„Sunt un om zgârcit. Îmi cunosc buzunarul, mă întind cât mi-e plapuma. Pe mine mă doare sufletul de bani. Am muncit foarte mult, ca să-i arunc, să-mi bat joc de ei. Noi ne descurcăm, știm ca dintr-un leu să facem doi. Rezistăm tentației, știm să gătim, să ne gospodărim. Pentru noi e ușor. Dacă ai două cepe în casă, tot faci o tocană din ele”, a adăugat ea.