Simona Halep, mesaj emoționant de Ziua Dobrogei

Simona Halep, mesaj emoționant! Se pare că pentru moment, jucătoarea de tenis a pus în plan secund scandalul de dopaj și procesul la TAS. Fiind originară din Constanța, marea campioană nu a putut să nu transmită un mesaj cu ocazia Zilei Dobrogei.

„La mulți ani, acasă! La mulți ani, Dobrogea! De fiecare dată mă întorc acasă cu mândrie și bucurie! Acolo unde m-am născut și am copilărit!”, a transmis ea într-un clip publicat de Ziarul Constanța.

Ziua Dobrogei este o o sărbătoare publică a României, celebrată în fiecare an pe data de 14 noiembrie. În această zi, în anul 1878, regiunea Dobrogea de Nord a fost încorporată în România.

Simona Halep a pierdut sponsori importanți

Simona Halep trece în aceste luni, fără îndoială, prin cea mai complicată perioadă din viața sa. Suspendată pentru suspiciuni de dopaj și apoi cu nereguli găsite în cadrul pașaportului biologic, campioana așteaptă acum o soluție de la judecătorii TAS.

Ȋntre timp, lovituri vin și din partea unora dintre sponsorii săi. Spre exemplu, în urmă cu doar câteva zile, producătorul elvețian de ceasuri de lux Hublot a devenit primul sponsor important internațional care a ales să rezilieze contractul cu Halep.

Decizia elvețienilor a fost să nu o mai asocieze pe sportivă cu imaginea companiei lor. Acest demers al celor de la Hublot este rezultatul scandalului de dopaj care a izbucnit în 2022, după US Open.

Simona Halep era sponsorizată de Hublot din anul 2016. Și alți sponsori au decis anterior să întrerupă colaborarea cu jucătoarea de tenis.

Este vorba despre Banca Transilvania și filiala românească a Automobile Bavaria Group.

Nike a rămas alături de româncă

Totuși, nu sunt numai vești proaste pentru Simona Halep. Pentru că un sponsor de top, o companie-gigant la nivel mondial, a decis să-i rămână alături la bine și la rău.

Vorbim aici despre producătorul de articole sportive Nike. Compania americană are un contract important cu Simona Halep și nu a renunțat la acesta. Sportiva din România încasează 1,7 milioane de euro pe an pentru a fi imaginea Nike.

Iar cel mai recent, Halep a putut fi văzută în Dubai, în plin deșert, acolo unde a filmat o reclamă pentru Nike. Jucătoarea de tenis a postat și două imagini pe contul său de Instagram din timpul filmărilor. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.