Potrivit New York Post, înainte ca vestea divorțului lui Bill Gates de Melinda să devină publică, magnatul s-ar fi plâns prietenilor săi, în timp ce juca golf, că mariajul său nu e numai lapte și miere. Bill Gates și-ar fi descris chiar căsătoria cu Melinda ca „lipsită de iubire”, scrie Businessinsider.

Bill Gates, dezvăluiri din viaţa personală

„Bill a vorbit cu prietenii săi apropiați de pe terenul de golf”, a declarat o sursă pentru NY Post. „Le-a spus cu ceva timp în urmă că mariajul lui era lipsit de iubire, că se încheiase de ceva timp și că cei doi duceau vieți separate.”

Împătimit jucător de golf, Bill Gates se afla la conacul său de 12,5 milioane de dolari, de la The Vintage Club, un club exclusivist de golf din California, când au apărut știrile despre divorțul său, a declarat o sursă pentru Page Six. El se afla acolo de trei luni, a mai spus sursa citată.

Această informație se adaugă mai multor știri publicate în ultimele zile, care sugerează o relație mai mult decât șchioapă a celor doi, în ultimii ani, în contrast total cu ceea ce spuneau public. Melinda declara în 2019 că soțul ei a „un puternic susținător” al ei și a încurajat-o să-și dezvolte cariera.

Adevărul despre căsnicia lui Bill Gates

Fosta doamnă Gates povestea și că amândoi găteau împreună în fiecare seară „pentru a menține parteneriatul egal”.

Tot acum s-a aflat că Melinda Gates căuta avocați pentru a divorța încă din 2019, în momentul în care au apărut informații despre legăturile lui Bill cu miliardarul pedofil condamnat, Jeffrey Epstein.

Potrivit New York Times, limbajul trupului Melindei, de la evenimentele la care participa alături de Bill, demonstra, chiar înainte de anunțul divorțului, că relația lor era pe ducă.