Demisie de răsunet în televiziune! Lovitură totală pentru Realitatea Plus

Prezentatorul Alex Ferariu va pleca de la Realitatea Plus, scrie paginademedia.ro, care mai notează că acesta va putea fi urmărit în continuare la Etno TV, postul de televiziune care în această perioadă a trecut prin schimbări masive.

De asemenea, sursa anterior citată spune că Alex Ferariu, cel care a canditat la Primăria Breaza în 2020, va avea o emisiune care se va numi ”Raport Special” și care va fi difuzată între orele 18:00 și 20:00, de luni până vineri.

Noul director de programe al Etno TV, Marius Huc, a declarat că emisiunea lui Alex Ferariu va avea teme economice și va încerca să le traducă într-un limbaj accesibil publicului Etno.

Concret, emisiunea ”Raport Special” va aborda subiecte ca pensiile, salariile sau facturile românilor.

Cine este Alex Ferariu

Prezentatorul Alex Ferariu a fost realizator la Fun Radio în perioada 1993-1994. Doi ani mai târziu, în perioada 1996-1998 a realizat matinalul la această stație. În perioada 1994-1996 a fost realizator și director tehnic la Radio Z, iar în perioada 1999-2001 a fost sunetist și editor de voce pentru Știrile Pro Tv și Știrile Acasă TV.

Din 2003 și până în 2008 a fost prezentatorul jurnalului principal la Național Tv, iar în 2006 a fost realizator City FM.

Din 2008 până în 2013 a fost prezentator la Observator pe Antena 3 și Antena 1, iar în perioada 2013-2015 a fost editor prezentator la B1 TV.

În anul 2017 a devenit consilierul Minsitrului Economiei de la acea vreme, Alex Petrescu, după ce a fost și vicepreședintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, în perioada 2015-2016.

Ulterior, el a fost și consilier secretar de stat în Ministerul Cercetării și Inovării, pe vremea când ministru era Ciprian Preda și a fost și administrator rețea la departamentul comunicații al Transelectrica în anul 2018.

În perioada februarie – octombrie 2019, el a fost la B1 TV, iar mai apoi, în perioada decembrie 2020-decembrie 2021, el a fost la Realitatea TV.

Marius Huc a plecat și el la Etno TV

Recent, acesta a plecat pentru poziţia de director de programe la Etno TV, potrivit informațiilor transmise de paginademedia.ro

„Nu vin neapărat la un post de muzică populară. Patronatul a observat un lucru foarte interesant: faptul că publicul Etno TV de până acum este identic cu publicul staţiilor de ştiri, ca profil. Acest public migrează, în special spre seară, către staţiile de ştiri. Ideea a fost: de ce să lăsăm publicul să plece, când îl putem păstra aici, pe Etno”, a declarat acesta pentru sursa menționată, în contextul în care Etno TV a anunţat la finalul anului trecut, în faţa CNA, că se transformă din post de muzică populară într-o televiziune generalistă.