Mădălina Drobrovolschi a fost dată afară de la Realitatea Plus după doar șase luni de colaborare cu postul de televiziune. Aceasta și-a anunțat plecarea pe pagina personală de facebook.

Se pare că postul de televiziune ar fi decis o schimbare de politică editorială, iar o altă persoană îi va lua locul. În același timp, aceasta le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a subliniat faptul că odată ce va stabili următorul pas, va împărți vestea direct cu cei care o urmăresc.

De asemenea, aceasta a mai precizat că nu se va alătura echipei de Guvernare.

”A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială.

Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici!

Vă îmbrățișez pe toți!”, a anunțat Mădălina Dobrovolschi.

Cine îi ia locul

La scurt timp au început și schimbările în grila Realitatea PLUS. Imediat după plecare fostei purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, emisiunea ,,Legile Puterii” va fi moderată începând de luni, 5 octombrie, de realizatoarea TV Alexandra Păcuraru, fiica patronului Realitatea PLUS.

Aceasta va fi față în față cu cei mai puternici oameni în stat, cu liderii momentului şi cu cei mai buni analiști.

„Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor.

De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.

Fostei realizatoare a emisiunii ,,Legile puterii”, Mădălina Dobrovolschi, îi urăm mult succes şi suntem convinşi că va avea parte de el în continuare datorită profesionalismului de care dă dovadă în fiecare zi”, transmite echipa Realitatea PLUS.