În perioada 03 mai – 30 iunie 2010, clienţii Alpha Bank care deschid un cont de economisire Alpha Dreams, vor beneficia şi de servicii medicale profesionale gratuite pentru copii. Aceleaşi beneficii sunt oferite, de asemenea, şi clienţilor vechi Alpha Dreams.

Astfel, “Pachetul standard” include asistenţa medicală profesională pentru o perioadă de două luni calendaristice, în cazul în care suma depusă în contul Alpha Dreams este de 200 RON, 50 EUR sau 50 USD, iar “Pachetul extins” include asistenţă medicală profesională pentru o perioadă de şase luni, în cazul în care suma depusa în cont este de 400 RON, 100 EUR sau 100 USD.

În funcţie de moneda în care a fost deschis contul, se pot depune oricând şi oricâţi bani în contul Alpa Dreams, dobânda fiind de 7,50% p.a. pentru RON, 3,25% p.a. pentru EUR si 2,00% p.a. pentru USD, dobânzi neimpozabile.

Avantaje multiple

La împlinirea vârstei de 14 ani, copilul poate beneficia de un AlphaCard Visa Electron prin care i se pot asigura lunar banii de buzunar necesari, dar şi de acces gratuit la Alpha Click – serviciul de Internet Banking prin care se poate verifica în orice moment şi de oriunde nivelul câştigurilor din cont.

Pentru a deschide un cont de economisire Alpha Dreams sunt necesare următoarele documente: certificatul de naştere al copilului, actele de identitate ale parinţilor / tutorelui şi certificatul de căsătorie sau, hotărârea judecătorească din care să rezulte cine este tutorele.

Dacă în familie există mai mulţi copii, se poate deschide câte un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu încuviinţarea părintelui, oricine poate depune bani în contul copilului, sporind astfel economiile.