„Nu ştiu dacă se ajunge la suspendare şi nu ştiu dacă îşi permite politic PSD să facă un astfel de gest. Părerea mea este că ar fi gratuit şi condamnat. În afară de semnalul extern pe care l-ar da România, am crea o criză politică artificială. Sunt deranjat şi eu ca şi dumneavoastră, nu aş dori să intru foarte mult în detalii, observ, la fel ca mulţi alţii, că Guvernul României este condus mai mult de la Cotroceni”, a afirmat Ciolacu, la TVR1, potrivit antena3.ro

Ce a adăugat Ciolacu

Acesta a menționat că nu ştie cât de bine face credibilităţii premierului faptul că acesta se duce cu miniştrii la Cotroceni.

„Nu ştiu cât este de constituţional, nu este interzis prin Constituţie să se ducă prim-ministrul cu miniştrii… nu ştiu cât de bine este pentru credibilitatea prim-ministrului să facă acest lucru, dar mă uit în istoria recentă, în care PSD era criticat că prim-ministrul împreună cu mulţi miniştri se duceau la preşedintele partidului în acea vreme. (…) Oricum, costurile vin pe prim-ministru”, a mai adăugat Ciolacu.