Deși a fost un subiect pe care vedeta a încercat de mai multe ori să îl ocolească, până la urmă a luat decizia și a mărturisit cum a ajuns să aibe o carieră în presă.

Prezentatoarea TV în vârstă de 44 de ani a povestit despre modul în care a fost crescută de către părinți. Se pare că aceasta a fost crescută într-un mod foarte strict, iar odată cu anii adolescenței, vedeta a resimțit acest lucru tot mai mult, în viața de familie.

Vedeta a făcut public și un eveniment jenant din perioada școlară. Andreea Berecleanu a fost la un pas să fie exmatriculată.

„Ţin minte că tata a fost chemat la şcoală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict. Şcoala la care învăţam şi la care am învăţat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea nişte reguli cu atât mai stricte, pentru că era o şcoală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soţia lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceauşescu. Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să menţină prestigiul şcolii.”, a povestit Andreea Berecleanu despre anii săi școlari.

Cum au reacționat părinții vedetei

Din fericire, Andreea Berecleanu a reușit să treacă cu bine peste toate momentele de cumpănă din anii școlari. În ceea ce privește motivul pentru care a fost nevoită să răspundă în fața profesorilor, vedeta susține că totul a pornit dintr-o simplă glumă. Situația a fost mai rea atunci când cadrele didactice i-au chemat și pe părinții vedetei la școală, pentru a le cere mai multe explicații.

„Eram în clasa a V-a şi, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă nişte porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la şcoală şi i s-a atras atenţia, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii. A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante şi nu puteai să dai explicaţii la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a şi fost singurul argument pe care l-au avut părinţii mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din şcoală pe un motiv ca acesta”, a mai susținut prezentatoarea TV, potrivit okmagazine.ro.