Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România, și-a extins aripile în Dubai. Marele eveniment s-a desfășurat în perioada 15-18 februarie.

Artiști renumiți au creat o atmosferă vibrantă în Emiratele Arabe Unite. La Untold Dubai au fost atrase și vedetele din România.

Alexandre Eram s-a distrat maxim la Untold Dubai

Festivalul a debutat cu succes în Dubai, iar la eveniment au participat numeroase personalități din țară, care au călătorit special pentru această ocazie.

Printre invitații care au adus farmecul românesc la Untold Dubai s-au numărat Mihai și Elwira Petre, Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan, Giulia și Vlad Huidu, Inna și Deliric, Cabral și Andreea Ibacka, Laura Cosoi și soțul ei.

Alături de ei s-a aflat și Alexandre Eram. Soțul celebrei Andreea Esca a participat la festival fără partenera sa de viață. În ciuda acestui detaliu deloc de ignorat, el a avut parte de o distracție din plin.

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca
Alexandre Eram și Mihai Petre/SURSA FOTO: Instagram
Mihai Petre si Alexandre Eram in Dubai
Alexandre Eram și Mihai Petre/SURSA FOTO: Instagram

Andreea Esca are un soț care știe să se relaxeze

Festivalul Untold este renumit pentru atmosfera sa efervescentă și line-up-ul său divers. Prima ediție din Dubai a confirmat această reputație.

Alexandre Eram s-a bucurat de momente de neuitat în culise, alături de Mihai Petre. Soțul Andreei Esca a demonstrat că știe cum să se distreze în absența soției sale. Totul s-a putut observa în imaginile care au fost publicate pe rețelele de socializare.

Surpriza evenimentului a fost prezența Iuliei Vântur, care a fost surprinsă într-o fotografie alături de Mihai Petre. Cel mai probabil, cei doi au rememorat vremurile când erau colegi la Pro TV, la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Alexandre Eram
Alexndre Eram la Untold Dubai/SURSA FOTO: Instagram

Andreea Esca, ocupată cu o afacere în București

Prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca, nu a putut participa la festivalul Untold din Dubai, deoarece era ocupată cu alte activități la București. Implicarea într-o afacere recent deschisă a fost motivul pentru care vedeta nu a putut să fie prezentă la eveniment.

Andreea Esca și o prietenă de-a sa au deschis recent un pop-up store în București, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Vedeta Pro TV s-a implicat activ în promovarea afacerii alături de asociata ei, Dana Păun, și de fiica sa, Alexia. Magazinul a fost promovat printr-un tramvai vopsit în roz, pe care scria mesajul „Te iubesc”. Această temă a fost prezentă și pe obiectele vândute la pop-up store.

Chiar dacă nu a putut să participe la festivalul Untold din Dubai, Andreea Esca a petrecut weekend-ul la pop-up-ul „te iubesc” din București. Ea s-a bucurat de eveniment, pe care l-a și promovat pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta a vizitat și expoziția lui Salvador Dali de la Arcub București și a savurat un mic dejun la Mița Biciclista.