Florian Coldea a fost la un pas să fie agresat fizic la Untold Dubai

Florian Coldea a fost la un pas să fie agresat fizic la festivalul de muzică Untold Dubai. Cu o zi în urmă, Anca Alexandrescu, jurnalistă de la Realitatea TV, surprindea pe toată lumea, când, pe pagina sa de Facebook, lăuda Untold Dubai, eveniment organizat de Bogdan Buta, aflat în mijlocul unui scandal de proporții în România.

strict secret 1

Anca Alexandrescu nu era neapărat la distracție acolo. Câteva ore mai târziu, a declanșat „o bombă nucleară” în presa locală, publicând fotografii cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, care legitimează practic controversatul eveniment cu prezența sa, transmițând oamenilor un mesaj de susținere a lui Bogdan Buta. Acum, se înțelege de ce procurorii de la Cluj, acolo unde Florian Coldea a preluat șefia executivă a Grupului de la Cluj, nu au avut nicio reacție în scandalul de pedofilie gay de care este acuzat Bogdan Buta. Dimpotrivă, vor să închidă dosarul, potrivit unor surse citate de „Strict Secret”.

strict secret 2

„Eu am la rândul meu azi pentru voi dezvăluiri grele și exclusive. Mai întâi, pozele incredibile date în vileag de Anca, pe care o felicit pentru curaj. Când mai îndrăznește cineva să zică ceva de genul că unii jurnaliști sunt prea obsedați de Coldea pe care îl văd băgat în toate, să tacă de acum înainte.

Aceste fotografii dovedesc clar câteva lucruri: reconfirmă ce susțineam recent, și anume că Florian Coldea a fost recuperat de SRI și trimis la înaintare în calitate de „polițist rău” desemnat să se ocupe de trebile murdare („polițistul bun” e Hellvig).

Florian Coldea nu putea singur să „închidă” subiectul meu cu Buta, incredibila mea dezvăluire de presă. Subiectul a fost omorât pentru că au intervenit cei din SRI. Coldea e șeful informal al rețelei de influenșări și „vedete” de carton din România care promovează LGBT și stau foarte aproape de droguri”, a explicat, vineri, Liviu Alexa de la „Strict Secret”.

Ce făcea Florian Coldea la Untold Dubai?

„Aseară, s-au întâmplat lucruriiii! Coldea a început seara relaxat, purtând discuții îndelungate cu bombardierul ipocrit Codin Maticiuc, zis și Poponet. Dar mereu aproape de Coldea statea o blondă misterioasă. Eu știu cine e.

E Marina Pandarof, șefa rețelei M, arestată acum câțiva ani pentru că era furnizoarea principală de cocaină și c***e pentru VIP-urile Bucureștiului, milionari sau politicieni, la niște petreceri selecte și… extreme, toate filmate.

Coldea este cel care a scăpat-o pe Marina de ghearele procurorilor. Așa că Marina îi e datoare la maxim și prestează diverse comenzi la ordinul lui Coldea. Bine, mie în poza de mai sus mi se pare că părul lui Coldea e proaspăt spălat, ca după duș, dar e destul de pixelată poza”, a a adăugat Liviu Alexa.