Unde are casa premierul României, Nicolae Ciucă? Nu este în Bucureşti.

Premierul Nicolae Ciucă are o casă cochetă, care nu iese mult în evidenţă, ca în cazul altor politicieni

Prim-ministrul nu este bucureştean. Născut în comuna Plenița din județul Dolj, Nicolae Ciucă, care va împlini 55 de ani pe data de 7 februarie, locuieşte împreună cu soţia într-o casă din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov.

Casa cu o suprafaţă de 232 de metri pătraţi a fost terminată în anul 2017. Vecinii premierului confirmă faptul că acesta este o persoană discretă.

“Rar îl vedem, că are ieșire și la șosea, și pe o stradă din lateral și nu prea iese din curte. Dar când se mai vede cu lumea din sat salută, e respectuos, discret, nici nu știi când vine acasă”, a declarat o vecină a lui Nicolae Ciucă din Baloteşti pentru Fanatik.

Casa premierului este una cochetă, însă nu iese în evidenţă, în zona respectivă fiind mai multe vile cu câte două etaje. Gospodăria cuprinde două clădiri, imobilul principal fiind mansardat.

Sursă: Fanatik.ro
Sursă: Fanatik.ro
Sursă: Fanatik.ro

Terenul pe care a fost ridicată casa din Baloteşti, cumpărat pe când Nicolae Ciucă era şeful Statului Major General

Având în vedere că vorbim despre un demnitar de rang înalt, în faţa casei lui Nicolae Ciucă se află şi o gheretă în care stă un agent de pază. Totuşi, zona dedicată dispozitivului de pază, amplasată chiar lângă casa lui Nicolae Ciucă, se află în prezent în renovare, fiind înconjurată cu o plasă verde. Având în vedere că premierul şi-a preluat noua funcţie pe 25 noiembrie anul trecut, lucrările vor fi probabil finalizate în curând.

În curtea casei lui Nicolae Ciucă, străjuită de drapelul național, sunt parcate cele două mașini Toyota ale familiei, mai notează jurnaliştii de la Fanatik.

Nicolae Ciucă şi soţia sa, Maria Cristina, au cumpărat în 2015 un teren de 598 de metri pătrați în comuna Balotești, pe când actualul premier ocupa funcţia de şef al Statului Major General.

Tot în 2015, cei doi au mai cumpărat şi 2.829 de metri pătrați de teren intravilan în comuna Pielești din județul Dolj. Doi ani mai târziu, în 2017, familia Ciucă se muta în casa ridicată pe terenul din Baloteşti.