Secretul lui Klaus Iohannis! Președintele a marcat începutul etapei a doua a campaniei de imunizare anti-COVID. Totuși, atenția oamenilor a fost furată de către un cu totul alt detaliu.

Apariția lui Klaus Iohannis într-o ținută sport, cu brațul dezgolit, a generat reacții inedite în rândul românilor.

Secretul lui Klaus Iohannis

Oamenii au reacționat la imaginile cu președintele Iohannis, postând tot felul de complimente sau glume pozitive despre aspectul fizic al acestuia.

„Ține foarte mult de felul în care trăiește cu totul. Este vorba de alimentație, de mișcare. Se vede că face activitate fizică pentru că are un tonus muscular. După 40 de ani tonusul muscular denotă că face mișcare. Acum nu știu dacă fitness sau altceva, este într-adevăr impresionant”, a reacționat instructorul de fitness Elias.

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forţă şi cineva o şi foloseşte”, a scris, de asemenea, polițistul Marian Godină pe rețelele de socializare.

Președintele este ținta unui val de reacții pozitive

Reacțiile au venit din toate părțile. Sociologul Gelu Duminică a subliniat că Iohannis este „un om care are grijă de sănătatea lui și face sport”.

„Președintele este om, și un om care are grijă de sănătatea lui și face sport. Și pentru societatea unde președintele era perceput ca fiind în vârstă sau cu anumite slăbiciuni umane, președintele Iohannis este atipic pentru președintele ultimilor 30 de ani. Este o fascinație pentru un personaj care arată într-un fel, iată, are grijă de sănătatea lui”, a transmis sociologul Gelu Duminică, pentru stirileprotv.ro

„Dacă astăzi ar fi alegeri prezidenţiale, Klaus Iohannis ar cîştiga lejer al treilea mandat.💪”, a scris realizatorul radio Iulian Tănase.

„Mai mult decat promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a facut reclama unui stil de viata sanatos. La varsta lui, cred ca nici 5% din barbati n-arata asa, adica normal, fara tesut adipos in exces si cu muschi functionali si utilizati frecvent.“, a scris prezentatorul TV Lucian Mândruţă.