Celebra prezentatoare TV Andreea Esca a vorbit despre un subiect tabu, care a fost mereu pe buzele telespectatorilor de acasă. „Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV?” Deși nu a spus suma exactă, vedeta PRO TV a mărturisit că investește salariul câștigat din profesia de reporter pe plaiurile mioritice.

Andreea Esca a achiziţionat câteva imobile de pe o stradă din Cluj, pe care a decis să le transforme într-un hotel de lux. Până ce proiectul se va finaliza, aceasta a spus că a are și o investiţie lângă Sibiu, un resort, mai exact.

„Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva.”, a explicat aceasta.

Investițiile Andreei Esca

Știrista PRO TV a observat o oportunitate profitabilă la Porumbacu de Sus, lângă Sibiu, unde a cumpărat câteva căsuţe vechi din lemn, pe care le-a renovat şi le-a transformat în obiective turistice.

Casa Floarea Veţii, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui şi Casa Prieteniei sunt cele cinci case tradiționale pe care prezentatoarea TV le închiriază turiştilor interesaţi. În prezent, complexul turistic se numeşte „OberWood” şi se află la 50 de kilometri de Sibiu, fiind străjuit de Munţii Făgăraş, aflându-se aproape de vârful Negoiu.

SURSĂ: romanian-romance.com

„Haideți să păstrăm de avem!”

Investiţia Andreei Esca nu este întâmplătoare, ea a ales locul respectiv datorită rădăcilor familiei, acolo fiind zona natală a bunicilor ei.

„Oamenii vin la ţară să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare, dar nu schimbând complet felul în care arată că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi.

Haideţi să păstrăm ce avem! Avem un loc aşa de frumos, vreau să fiu mândră de el şi să aduc, în continuare, o mulţime de oameni să-l vadă. Sunt mândră că bunicul meu este de aici, am să vin aici şi am să lupt în continuare să fie Porumbacul de Sus aşa cum trebuie să fie”, a spus aceasta pentru click.ro.

Investiție de milioane în Cluj

De asemenea, pe lângă achizițiile din Sibiu, Andreea Esca a investit o mulţime de bani în piața imobiliară din Cluj, cea mai scumpă din țara noastră. Aceasta a cumpărat diverse clădiri în centru, pe care intenționează să le transforme într-un hotel de lux.

Vedeta a primit deja aprobarea de la Comisia de Urbanism din Cluj pentru a demola parţial două imobile pentru a fi transormate în corpurile hotelului de lux. Deşi proiectul a fost aprobat în 2017, aceasta nu a reușit să finalizeze contrucția, urmând să fie gata abia în 2024.