Temperaturile minime coboară până la -2 grade Celsius, iar ninsorile abundente fac ca stratul de zăpadă să crescă semnificativ. Vântul se întețește, dar rămâne slab spre moderat, la 26 km/h, cresc și șansele de precipitații în București, la 20%, dar crește și maxima zilei, la 3 grade Celsius. Parțial, cerul va fi înnorat, scrie a1.ro.

Vremea în București 10 decembrie
Vremea la București se anunță mohorâtă cu cer parțial noros. Valorile maxime și minime nu vor depăși 2°C la amiază, iar pe timpul nopții vor coborî până la  -2°C. Vântul va sufla cu 12 km/h dinspre V pe timpul zilei și cu 6 km/h dinspre V pe timpul nopții. Cantitățile de apă vor atinge 1 L/m². Pe timpul nopții va cădea burniță înghețată. 

Prognoza meteo la munte 10 decembrie
La munte va ninge în prima zi din săptămâna 10-16 decembrie. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între  3°C și  -2°C. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar vântul va sufla în rafale de 26 km/h pe timpul zilei și cu  4 km/h dinspre NV pe timpul nopții. Ninsorile vo continua și marți, iar temperaturile vor scădea până la -9 grade Celsius.