Se fac angajări pe bandă rulantă la stat! Numărul de locuri de muncă a fost suplimentat

Potrivit comunicatului de presă al Ministerului Justiției, Guvernul a aprobat suplimentarea cu 96 a numărului maxim de posturi pentru Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Decizia a fost luată în cadrul ședinței de Guvern de joi. Așadar, există 11 posturi de procuror, 45 de specialist, 40 de personal auxiliar de specialitate, economic și administrativ.

Ce spune ministrul Justiției

Stelian Ion a ținut să îi mulțumească premierului pentru implicarea în acest sens și spune că Guvernul susține lupta împotriva criminalității organizate.

„Este o decizie foarte importantă a Guvernului şi îi mulţumesc premierului pentru implicare. Guvernul susţine fără echivoc lupta împotriva criminalităţii organizate, respectând obiectivele asumate prin Programul de Guvernare. Criminalitatea şi corupţia trebuie combătute intens, pentru că evoluţia acestora este invers proporţională cu cea a dezvoltării economice şi sociale”, a declarat ministrul Justiţiei, Stelian Ion, citat în comunicat.

Sursă foto: Dreamstime