WhatsApp a avut acum câteva săptămâni anunțat faptul că urmează să afișeze reclame pentru utilizatorii din lumea întreagă, iar astăzi a fost confirmat în mod oficial totul de către Chris Daniels, noul președinte al companiei. 

 Conform noului președinte, aplicația WhatsApp va afișa foarte curând reclame în secțiunea Status, adică aceea în care putem vedea și story-urile zilnice ale prietenilor noștri, însă cât de “curand” se va întâmplă acest lucru, deocamdată nu știe nimeni. 

 Se specula că aceste reclame urmau să fie introduse în aplicație undeva pe la începutul anului viitor, însă e posibil că ele să apăra chiar înainte de sfârșitul anului, din păcate pentru noi. Cei de la Facebook sunt disperați să monetizeze mai bine aplicația WhatsApp, așa că e foarte posibil că reclamele să apăra prin noiembrie, sau cel târziu decembrie, totul fiind gândit fără a fi luat în calcul ceea ce își doresc utilizatorii, mulți fiind hotărâți să părăsească platformă.

 Planurile pentru a afișa reclame în cadrul acestei aplicații au fost făcute chiar înainte că ea să fie comparată cu peste 20 de miliarde de dolari de la co-fondatorii ai, ambii părăsind compania în ultimul an. WhatsApp va avea reclame care nu vor putea fi blocate în vreun fel de către utilizatori, așa că dacă veți folosi în continuare aplicația, și funcția Status, atunci va trebui să suportați toate reclamele pe care compania Facebook le va afișa.