În cursul zilei de marți, 24 aprilie, fanii postului TV Antena 1 au putut vedea că Observatorul de la ora 19:00 nu a mai fost prezentat de Alessandra Stoicescu, așa cum se întâmpla mereu, ci de Olivia Păunescu.

Cei care s-au întrebat ce s-a întâmplat cu prezentatoarea pupitrului de știri trebuie să știe că aceasta este bine, doar a luat concediu.

De altfel, ea se află acum în vacanță în Maldive, alături de familia sa.

Alessandra Stoicescu a publicat câteva clipuri din vacanță, iar în acestea se pot vedea plaja și oceanu, ambele fiind aproape de hotel.

Alessandra Stoicescu a mai fost în Maldive și în luna ianuarie

Prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00 a declarat la un moment dat că își familiei sale îi place foarte mult în Maldive și că merg în această locație mereu.

Chiar dacă a fost de mai multe ori în Maldive, Alessandra Stoicescu spune că mereu se găsește ceva nou de descoperit.

”De când o avem pe Sara, mergem împreună peste tot, așa ne place și sunt foarte fericită văzând diferențele mari de la o vacanță la alta, cum înțelege mai bine lucrurile, cum se dezvoltă. Faptul că vede oameni atât de diferiți și locuri extraordinare o ajută enorm. Călătoria este una dintre cele mai bune forme de educație și mi-aș dori foarte mult să facem asta mai des dacă am putea.

Am ales de mai multe ori Maldive pentru că ne place enorm și de fiecare dată descoperim lucruri noi, peisaje de vis și activități pentru toată familia. Ne-a cucerit acest loc spectaculos prin natură, culori, particularități culturale. Îmi place mult și apreciez grija pe care o au aici toți pentru natură, faptul că păstrează totul aproape neatins, astfel încât bucuria să fie realmente completă. Protejarea naturii dă o armonie și o energie fantastică locului, energie bună pe care o simțim din plin”, spune prezentatoarea de știri de la Antena 1.

Fiica Alessandrei Stoicescu este cea care iubește cel mai mult destinația

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 a mai spus că fiica ei Sara iubește foarte mult Maldive și că se distrează de fiecare dată când merge aici.

”Sara este în al nouălea cer, se bucură de tot ce vede, se distrează cu orice, cu un steag de pe plajă, cu un ciot de lemn, în apă și în nisip, dar și la locurile de joacă amenajate pentru copii, afară și în interior. Plaja întreagă e locul ei de joacă și asta o entuziasmează foarte tare, devenind creativă și improvizând jocuri și jucării.

Sara se bucură de plantele uriașe, de florile spectaculoase și de culorile ireale care ne înconjoară, dar și de căsuța în care suntem cazați care este „cu picioarele în apă’, cum ne-a zis mirată. Este un loc perfect pentru o vacanță de familie în care nu vrei să ai nici o grijă ca părinte, astfel ne putem odihni și noi și ne putem distra împreună”, a mai spus aceasta.