Schimbare de ultim moment în emisiunea lui Mircea Badea!

Mircea Badea a scris miercuri, 5 mai, că va „executa program la teveu de la 23.00 la 24.45” în fiecare seară. Astfel, programul emisiunii de la Antena 3 a fost extins cu încă 45 de minute.

„Incepand de astazi, in fiecare seara voi executa program la teveu de la 23.00 la 24.45. Intr-o viata anterioara am fost un om rau”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Amintim că anterior, omul de televiziune a punctat că „va fi prestatie de la 23.00 la 00.45”,

Reacțiile nu au întârziat să apară

De asemenea, reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unii oameni au fost mai critici, alții au ținut să îl felicite pentru emisiune.

„Felicitări pentru emisiune! Mulțumiri pentru efortul dumneavoastră. După atâta progresism și ….ism guvernamental mai vedem și noi o emisiune de oameni, cu oameni, despre oameni”, a reacționat un fan al lui Badea la postarea respectivă.

Alt fan al prezentatorului de la „În gura presei” a scris că „talentul trebuie folosit” și este fericit în urma acestei schimbări.

„Talentul trebuie folosit! Și remunerat, dar aici se aplica principiul comunist, ca e mai convenabil. Succesuri! Ești pe post de salvator! Oricum te urmăresc cu drag. Dacă ție nu îți place, nouă ne placi. Stie A3 ce face…Baga la inaintare artileria grea. Te asteptăm! Asa om ” rau” mai vreau! Acum, ce să zic, nouă ne pare bine că ai fost un om rău. Atât de rău că ți-au rămas ceva reminiscențe și pentru viața asta!”, a scris fanul respectiv pe Facebook.