Mircea Badea a rămas fără cuvinte: Uau! Și Dragnea e în continuare la pușcărie? Ce la șocat pe realizator

În emisiunea ”În gura presei”, difuzată la Antena 3, realizatorul Mircea Badea a comentat informația potrivit căreia, pe lista propunerilor USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor se află Marian Apostol, bărbatul care, în 2004, și-a înjunghiat prietena în spate și a tăiat-o în jurul gâtului. Marian Apostol este propunere USR-PLUS pentru  Consiliul de Administrație al Centrului de Evaluare şi Tratament al Toxico-dependenţelor pentru Tineri “Sf. Stelian”.

În anul 2004 acesta a fost închis pentru fapta pe care a comis-o, dar acum spune că este alt om.

După ce a citit aceste informații, Mircea Badea a avut o reacție fără precedent, spunând că, în timp de Liviu Dragnea este închis în dosarul angajărilor fictive, persoane ca Marian Apostol se află în libertate.

„Uau! Și Dragnea e în continuare la pușcărie? Răspuns: Da! Așa a hotărât o onorată instanță. A zis că nu a dat dovezi de îndreptare.”, spune acesta.

”Asta e, prostia se plătește”

Mircea Badea a mai spus, ironic, că țara în care trăim este o țară foarte tare și că cea în care nu mai trăim ar fi fost și mai tare. Realizatorul TV a mai spus că prostia se plătește.

„Totuși, țara în care trăim… O susțin! Țara în care trăim este foarte tare, în mod evident. Țara în care nu mai trăim ar fi fost și mai tare! Asta e, prostia se plătește.”, a adăugat el.

Realizatorul TV a continuat prin a citi o știre care prezintă opinia viceprimarului Horia Tomescu cu privire la acuzațiile care i se aduc lui Marian Apostol.

 „Dacă se vor adeveri acuzațiile apărute în presă la adresa sa, nu îl voi sprijini în continuare pentru un rol în Consiliul de Administrație al Centrului de Evaluare şi Tratament al Toxico-dependenţelor pentru Tineri Sf. Stelian”, a spus, joi,  vicepremierul Horia Tomescu.

Cu privire la acestă declarație, Mircea Badea a spus: „dacă asta-i adevărată, să fie totuși în Consiliul de Administrație? Adică… USR-iștii au fost votați de români. N-ai cum mai tare de atât!”.