Mircea Badea are un model surprinzător în viaţă. L-a ales pe Klaus Iohannis!

Mircea Badea îl adoră pe Klaus Iohannis. Evident, în mod ironic, realizatorul Antena 3 a dezvăluit că are un model în viaţă. Iar numele său este Klaus Iohannis, preşedintele României.

Vedeta de la „În gura presei” a explicat, în stilul caracteristic, de ce şeful statului este un model pe care orice român ar putea să îl urmeze.

Mircea Badea spune că, din punctul său de vedere, Iohannis pare o persoană aproape nepământeană.

„Modelul meu în viață este Klaus Iohannis. Din orice punct de vedere. Este o persoană aproape nepământeană”, a declarat Badea în timp ce era invitat în emisiunea „În faţa naţiunii”, spre amuzamentul celor prezenţi.

Întrebat de Radu Tudor de ce consideră că Iohannis este un bun exemplu şi model pentru România, Mircea Badea a explicat că preşedintelui României i-au ieşit toate în viaţă. A reuşit tot ce şi-a propus şi chiar mai mult decât avea în plan. Iar ca bonus: nu a depus niciun fel de efort pentru asta, mai spune, ironic, vedeta Antena 3.

Badea îl consideră pe Klaus Iohannis o persoană incapabilă de vreun efort. Şi cu toate asta, reuşeşte să aibă realizări majore. Iar pentru asta, îl consideră un model în viaţă.

„La ce mă refer? În sensul în care domniei sale i-au ieșit toate în viață – cam tot ce și-a propus – ba chiar și mai mult decât și-a propus, fără niciun fel de efort.

Mie Klaus Iohannis îmi pare o persoană incapabilă de efort, și asta nu o spun ca o critică.

Pur și simplu nu pare genul care să facă un efort de vreun fel. Dar i-au ieșit toate în viață”, a fost explicaţia dată de Mircea Badea.

Ironii şi după ce preşedintele Iohannis a mers în safari în Kenya: Nu există nimic mai comic

Nu este pentru prima oară când realizatorul Antena 3 se amuză astfel pe seama lui Klaus Iohannis.

Se întâmpla şi în luna noiembrie, după vizita preşedintelui României în Kenya, parte a turneului african pe care l-a avut în 2023. „Este monumentul relaxării, al pasivității, al încremenirii în proiect”, spunea Badea la acel moment.

Klaus Iohannis
SURSĂ FOTO: Administrația Prezidențială

Vedeta TV s-a amuzat şi pe seama ţinutei pe care au purtat-o Klaus şi Carmen Iohannis când au mers în safari, în Parcul Naţional Nairobi.

„Dintre toate persoanele de pe planeta asta cel mai mult îl invidiez pe Klaus Iohannis. Eu nu credeam că există pe planeta Pământ un om precum Klaus Iohannis. Este monumentul relaxării, al pasivității, al încremenirii în proiect.

Dacă relaxarea ar avea o statuie, ea ar fi bustul din ce în ce mai generos al lui Klaus Iohannis. Omului acestuia i-a ieșit totul în viață. O relaxare… ceva inuman. Chiar cred că este extraterestru, așa ceva nu are cum să existe. (…)

Nu există nimic mai comic decât familia asta de gherțoi care se umflă ca păunii lui Ceaușescu din Primăverii. El cu pantalonii călcați cu dungă, ea cu elastic în păr și curea Vouitton peste cămașă, la safari”, spunea Mircea Badea la acel moment.