Schimb de focuri la o adunare din Chicago. Cel puțin patru oameni și-au pierdut viața

Purtătorul de cuvând al poliției din Chicago a declarat că oamenii legii au fost chemați la fața locului la ora 5:40 dimineața, după ce s-au auzit mai multe focuri de armă. Patru persoane au murit la fața locului, alte patru fiind duse la spitale, două în stare critică și alte două în stare necunoscută, potrivit unei notificări din partea poliției.

Poliția nu a dat publicității informații despre cei uciși. Dintre cei despre care se știe că sunt răniți. Potrivit poliției din Chicago, o femeie a cărei vârstă nu este cunoscută a fost împușcată și se afla în stare critică la Centrul Medical Universitar din Chicago, un bărbat de 23 de ani a fost împușcat în spate și a fost trasferat la Centrul Medical Universitar din Chicago și se află în stare critică,  un barbat ai cărui vârstă nu este cunoscută a fost împușcat în ceafă și transportat la Centrul Medical Advocate Christ din Oak Lawn, starea lui fiind necunoscută, și un bărbat de 25 de ani a fost împușcat tot în ceafă și a fost transferat în stare critică la Centrul Medical Universitar din Chicago.

Totul a început de la o ceartă

Adunarea de la locuința respectivă mergea bine, până când s-a ivit o ceartă și au fost trase focuri de armă, spune poliția, citată de Chicago Tribune.

Sheron Jackson, în vârstă de 59 de ani, a spus că două dintre fiicele ei, de 37 și 32 de ani, fuseseră la adunare, dar au plecat în jurul orei 11:30, înainte să fie trase focurile de armă. Ea spune că grupul se întâlnește deseori la casa unde a avut loc tragicul eveniment pentru a fuma marijuana.

Ea a mai spus că fiicele sale au lăsat un prieten la adunare, ele încercând să afle dacă el se află printre cei împușcați. Aceasta a mai spus că se bucură că fiicele sale nu se aflau la adunare la momentul respectiv, dar nu poate să nu se gândească la cei care și-au pierdut viața sau la cei răniți.

Sursă foto: Dreamstime