Anunț de ultimă oră al ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. Aceasta a făcut lumină în ultimul scandal, cel legat de salarii. Violeta Alexandru a anunțat pe o rețea de socializare că a primit mesaje de la angajații ITM care îi mulțumesc pentru plata integrală a salariilor. „Nu aveți pentru ce să îmi mulțumiți! Îmi asum rezolvarea situațiilor limită. Sunt sau nu vina mea, când oameni care nu au greșit cu nimic suferă, mă implic”, transmite ministrul.

Plata salariilor, întârziată

Plata integrală a salariilor angajaţilor Inspectoratelor Teritoriale de Muncă, a fost anunţată săptămâna trecută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ministrul a afirmat că angajaţii Inspecţiei Muncii (IM) şi ale Inspectoratelor Teritoriale de Muncă (ITM) vor primi integral salariile şi taxele aferente lunii noiembrie, în contextul în care instituţiile au anunţat că nu mai au fonduri pentru plata salariilor.

“Primesc mesaje de la angajații ITM care îmi mulțumesc, mie sau/și Prim – ministrului pentru plata integrală a salariilor. Și la ei au venit sărbătorile. Mă bucur, vă spun cu toată sinceritatea.

De fapt, nu aveți pentru ce să îmi mulțumiți! Îmi asum rezolvarea situațiilor limită. Sunt sau nu vina mea, când oameni care nu au greșit cu nimic suferă, mă implic.

Ar fi putut fi evită situația care v-a creat emoții, dacă știam din timp. Concluzia acestei experiențe: când apare o problemă, nu o ascundem, o prezentăm și căutăm împreună soluții.

Este momentul tuturor celor care își văd de treabă! Modul în care îmi mulțumiți: activitate corectă și vizibilă a ITM în 2020!

Crăciun fericit tuturor! Un gând bun de la mine!”, este mesajul transmis pe o rețea de socializare de ministrul Muncii.