Bucurie imensă în familia Melencu după durerea suferită în dramaticul caz Caracal. Se pare că viața merge mai departe și îşi urmează cursul. Drama familiei Melencu, alături de cea a familiei Alexandrei Măceșanu,  a reuşit să atingă întreaga opinie publică. Părinții celor două adolescente în aşteaptă o finalizare a ”cazul Caracal” şi o pedeapsă pentru Gheorghe Dincă, cel supranumit ”Monstrul din Caracal”.

Bucurii pentru familia Melencu

Sora Luizei Melencu, Ionelia, a anunţat recent că a adus pe lume un băiețel, astfel că în ochii părinților au apărut și lacrimile bucuriei. Nou-născutul a fost fotografiat chiar în brațele tatălui său, Florin. Mai mult, Ionelia mai are un copil. Potrivit bzc.ro, sarcina nu a fost una ușoară, Ionelia acuzând stări de rău la jumătatea lunii ianuarie și rămânând în spital până în momentul nașterii.

Cazul Caracal continuă să frapeze

Gheorghe Dincă a fost deja trimis în judecată, cu opt capete de acuzare la activ. El a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni). Însă chiar și în acest sens, mama Luizei Melencu este în continuare, de părere că autoritățile nu au făcut nimic concret pentru a o salva. Luiza Melencu, tânăra de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.