Și Lia Olguța Vasilescu a spus de mai multe ori că ea nu-l vede decât pe liderul PSD drept candidat pentru alegerile prezidențiale din toamnă. În acest context, Irina Tănase ar urma să devină prima doamnă a României, desigur dacă Liviu Dragnea ar câștiga alegerile.

„Este absolut limpede că domnul Dragnea a intrat într-o campanie prezidențială în linie dreaptă. E clar că toate eforturile pe care le face nu sunt pentru europarlamentare decât parțial. Ținta este campania electorală, e clar că domnia sa are intenția să candideze. Are notorietate de 100% și un om cu o notorietate de 100% nu are nevoie să se anunțe prea devreme în mod oficial. De altfel, domnul Klaus Iohannis a făcut o mare prostie anunțând de acum un an că va candida și alergând de atunci singur pe teren și sondajele în arată cu un start insuficient. (…) Sigur că e obligatoriu ca PSD să aibă un candidat”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

Liviu Dragnea drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale devine o certitudine, spun mai multe surse politice pentru Capital. Se pare că acesta și-a negociat o susținere consitentă din partea zonei israeliene, dar și a evreilor care locuiesc în SUA. Chris Terheș ar avea și el un rol important în ecuație.

Vezi și Lovitură pentru Dragnea! Liderul PSD care l-a contrazis PUBLIC și a votat împotriva Rovanei Plumb pentru europarlamentare! Reacția Antenei 3