A fost dorința lui Liviu Dragnea și nimeni nu părea să se împotrivească. Paul Stănescu, fostul pucist, rămas încă în partid a votat, însă împotrivă. Doar că nu a avut susținere, așa că opinia lui a rămas una fără ecou.

Pe locul al doilea se află jurnalista Antenei 3, Carmen Avram. Acesta a coordonat emisiunea În Premieră cu care a câștigat numeroase premii.

„După 27 de ani de carieră remarcabilă în presa scrisă și în televiziune, dintre care 9 la postul de știri Antena3, Carmen trece acum de la statutul de observator și investigator la cel de implicare directă în luarea unor decizii care influențează viața cetățenilor.

Proiectul editorial „În Premieră”, inițiat în urmă cu 8 ani și care și-a cucerit recunoașterea și impactul chiar și la nivel mondial, își va conținua parcursul de succes, echipa de jurnaliști, editori și cameramani oferind publicului reportaje și anchete de primă linie .

Ce spune Carmen Avram

„Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul”- este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

Îi urăm succes lui Carmen și îi mulțumim pentru tot ceea ce a adus echipei și publicului Antena3″, a transmis Antena 3.

Maria Grapini și Chris Terheș sunt două nume care nu fac parte din PSD, dar pentru care s-au purtat negocieri intense. Pentru prima ar fi garantat însuși Dan Voiculescu, în timp ce pentru Terheș ar fi vorba despre firme de lobby care au garantat suport pentru prezidențiale.

Vezi și EXCLUSIV! Dan Voiculescu, dezvăluire în premieră despre Klaus Iohannis! Ce spune fondatorul Antenelor despre acesta