Afaceristul Cristi Borcea ar fi făcut o avere chiar şi în timp ce se afla după gratii. Dezvăluirile au fost făcute de Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, care spune că Borcea s-a umplut de bani chiar din puşcărie.

Fostul actionar de la Dinamo Bucureşti s-a aflat în spatele gratii în două rânduri, în intervalele martie 2014 – iulie 2018 şi februarie 2019 – noiembrie 2019. Asta nu l-a împiedicat însă să dea lovitură pe plan financiar.

Dumitru Dragomir a declarat pentru Telekom Sport că afaceristul ar fi ieşit în libertate mai bogat cu 70 milioane de euro şi nu crede că mai are planuri să investească din nou în vreo echipă de fotbal: “Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta. Dar nu cred că se mai întoarce în fotbal.”

La începutul acestui an, fostul acționar al lui Dinamo a cumpărat 4000 de hectare în judeţul Dolj de la prietenul său Gigi Nețoiu cu scopul de a investi în agricultură, mai exact în industria cerealelor.

„Este o fermă destul de mare. Borcea l-a împrumutat pe Nețoiu cu o sumă de bani, iar în contul banilor a preluat ferma. Acolo e o zonă foarte bună pentru grâu și rapiță, dar și pentru porumb și floarea soarelui”, dezvăluiau atunci surse apropiate afacerii.