Urmând exemplul altor vedete sau sportivi din România, precum Simona Halep, Andra sau Gigi Becali, Cristi Borcea şi soţia sa, Valentina Pelinel, au anunţat că vor dona o sumă consistentă către spitale, pentru a ajuta la combaterea coronavirusului. Este vorba despre 100.000 de euro.

„Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical”, au precizat cei doi într-un mesaj. Banii vor fi distribuiţi către spitale începând de astăzi și până la sfârșitul lunii viitoare.

„Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat”

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru că noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm că gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.

Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în față acestei pandemii”, este mesajul postat de Valentina Pelinel pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare. Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza acestei pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati. Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii.

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on