Ce spune Borcea despre plecarea în Ungaria

„ Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea”, povestea Borcea la acea vreme.

Fostul acționar al Dinamo București a afirmat că a mers în Ungaria și că s-a lăsat pe mâna doctorilor din Budapesta însă nu a vrut să spună de ce boală suferă.

După ce a revenit din Ungaria a decis să petreacă mai mult timp cu familia însă, potrivit apropiaților, se pare că starea se sănătate a acestuia i-a dat bătai de cap.

„De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Cristi este disperat să redevină un om energic, puternic!”

A apelat chiar la nașul său pentru a se vindeca

Borcea a cerut ajutorul nașului său, afaceristul Marius Vizer. „Cristi a fost plecat la Budapesta câteva zile. Încearcă să găsească cele mai bune clinici din Europa, care să îl ajute să-și recupereze sănătatea. Pentru stările de anxietate, cu siguranță va apela la un tratament homeopat”, au dezvăluit aceleași surse, citate de playtech.ro.