Cristi Borcea abia a ieșit din pușcărie și se apucă din nou de afaceri. Milionarul are o soție tânără, dar și mulți copii de întreținut, așa că nu poate să stea degeaba prea mult timp. S-a aflat ce plan de afaceri are acesta pentru 2020. Este o premieră absolută pentru milionar.

Noua afacere a lui Cristi Borcea

S-a aflat imediat în ce afacere vrea să intre Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo a cumpărat 4000 de hectare de la prietenul său, Gigi Nețoiu, și are de gând să investească în agricultură, mai exact în industria cerealelor.

Deși se spunea că se va întoarce la Dinamo, Cristi Borcea nici nu se gândește la o revenire în Groapă. Dacă la începutul anilor 2000, îl aducea pe Adrian Mutu prin intermediul lui Gigi Nețoiu, Borcea a cumpărat de la cel poreclit „Comandantul” ferma acestuia de la Cetate, din județul Dolj.

„Este o fermă destul de mare. Borcea l-a împrumutat pe Nețoiu cu o sumă de bani, iar în contul banilor a preluat ferma. Acolo e o zonă foarte bună pentru grâu și rapiță, dar și pentru porumb și floarea soarelui”, au dezvăluit surse apropiate celor doi, conform libertatea.ro.

Borcea și Nețoiu au rămas apropiați chiar și după ce, în vara 2006, „Comandantul” s-a retras definitiv de la Dinamo și din fotbalul românesc. Cei doi au avut de ispășit pedepse și în cadrul „Dosarului Transferurilor”, Nețoiu a ieșit mai devreme, după care s-au revăzut la finele lunii septembrie 2018, atunci când Cristi și Valentina și-au unit destinele și-au făcut nuntă la Budapesta. Nețoiu a fost printre puținii invitați din lumea fotbalului.

Ce avere are Cristi Borcea

Borcea a rămas cu o avere considerabilă, deși a stat câțiva ani la pușcărie. Pe lângă vechea afacere cu gaz, mai are hoteluri, în zona litoralului românesc, iar la acest capitol are o relație foarte bună cu prima sa soție, Mihaela, care administrează acest business.

Cu o avere cotată încă la câteva zeci de milioane de euro, Cristi Borcea mai deține diverse proprietăți imobiliare și un pub la ștrandul Crângași, pe care l-a condus alături de Mihaela. Momentan, așa cum mărturisea într-o intervenție pentru Libertatea în preajma zilei sale de naștere, omul de afaceri vrea să-și rezolve problemele de sănătate, cele cu lipsa somnului, care nu-i dau pace de mai bine de un deceniu.