Sunt probleme şi mai mari între Pepe şi Raluca Pastramă, după ce cuplul a anunţat deja că urmează să divorţeze.

Se pare că Pepe şi-ar fi agresat soţia în plină stradă, posibil chiar de faţă cu cele două fiice ale lor, în parcarea stadionului Dinamo, unde fetele participă la cursuri de tenis. Ulterior, Raluca a cerut un ordin de protecţie pe numele lui Pepe, după acest episod violent. Ea a mers la Poliţie, unde a depus o plângere împotriva lui Ionuţ Nicolae Pascu (numele real al cântăreţului) pentru loviri şi violenţe.

Pepe a fost contactat de jurnaliştii de la Click pentru a oferi un comentari pe acest subiect, însă a răspuns scurt: “Nu comentez!” şi a refuzat să ofere vreun alt detaliu despre incidentul dintre el şi Raluca Pastramă.

Ce spun poliţiştii despre această agresiune?

“Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la Secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile.

Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au precizat surse din cadrul Poliţiei pentru Click.

“La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, este comunicatul oficial al oamenilor legii.

Totuşi, Raluca Pastramă nu a mai aşteptat să expire ordinul de protecţie provizoriu şi s-a adresat deja instanţei. Pe data de 20 noiembrie apare o acţiune înregistrată la Judecătoria Sectorului 2, cu Ionuţ Pascu în calitate de pârât şi Raluca Pascu de reclamant. Obiectul acestui dosar: “ordin de protecţie”.