Durere uriaşă printre oamenii legii din judeţul Alba! O poliţistă din Alba, în vârstă de 42 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident produs în curtea familiei dintr-o localitate din Cluj, fiind prinsă sub roţile unei autoutilitare pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj, şi a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, a precizat IPJ Alba.

Ramona Ioana Micu avea 42 de ani şi era agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Cergău.

„Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Doliu şi printre oamenii legii din judeţul Mehedinţi

Această veste tragică vine la doar două zile după un alt anunţ care a îndoliat sute de poliţişti, de data aceasta în judeţul Mehedinţi. Şeful Poliţiei Şimian a încetat din viaţă la 53 de ani, răpus de noul coronavirus.

„O pierdere nefirească a marcat astăzi Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Mehedinți și întreg județul. Vestea că șeful Poliției Șimian, Nichi Gherghe, a pierdut lupta pentru viață la vârsta de 53 de ani, ne arată cât de vulnerabili suntem în fața virusului!

Cei care l-am cunoscut știm că era un om puternic care și-a pus cariera în slujba mehedințenilor și a îndeplinit misiunea de polițist cu demnitate și succes!

Transmit condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Mehedinți!”, a fost mesajul transmis vineri de către preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.