Surse apropiate celor doi au declarat pentru spynews.ro că cei doi se despart din cauza unui episod ținut departe de ochii presei. Chiar dacă în public Raluca Pastramă este extrem de efectuoasă cu Pepe, se pare că artistul s-a plâns apropiaților că soția sa a devenit foarte distantă cu el.

De la ce s-a ajuns la un divorț

Aceleași surse au declarat că acum un an și jumătate, cei doi au trecut printr-un moment neplăcut, moment care a fost ținut secret până acum.

Mai precis, cei doi au stat despărțiți aproape două luni din cauză că, potrivit surselor anterior menționate, Raluca ar fi călcat strâmb. Totuși, aceasta s-a întors acasă și și-a continuat relația cu Pepe, sperând ca totul să decurgă bine.

Pepe nu se mai înțelege cu socrul

După ce artistul a anunțat că va divorța de Raluca Pastramă, mama celor două fiice ale sale, surse din anturajul socrului artistului au declarat că cei doi bărbați nu mai sunt în relații bune.

Mai mult decât atât, sursele respective au explicat motivul din spatele neînțelegerilor dintre cei doi. Concret, Pepe și socrul său se află într-un conflict din cauză că artistul ar fi încălcat niște înțelegeri făcute înainte de căsătorie.

Mesajul de despărțire al lui Pepe

„Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează.

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe în mesajul de despărțire.