S-a aflat tot! Ce a făcut Pepe pentru bani în trecutul său. Viața artistului pare desprinsă dintr-un film, mai că în trecutul său a fost nevoit să vândă tot felul de lucruri pentru a-și câștiga existența.

Acum, artistul este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi iar vestea despărțirii de cea care îi este parteneră de viață de ani buni l-a adus din nou în atenția opiniei publice. Despre banii care i-ar rămâne de pe urma divorțului de Raluca Pastramă, s-a spus că nu ar fi mulți sau că nu asta ar fi stat la baza deciziei de separare.

Nu mulți știu că Pepe a muncit cu greu pentru fiecare ban care i-a intrat în buzunar. Artistul nu a fost însă întotdeauna bogat și chiar el a dat detalii în mai multe momente despre începuturile sale. El a bifat mai multe meserii, de la vândut cafea, banane, sandvișuri și șnițele într-o piață din Drumul Taberei.

În urmă cu vreo șapte ani, Pepe a dezvăluit într-un interviu cum își câștiga existența și cum își putea plăti orele de canto.

„Și eu am vândut în piață! Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru, deși poate unii m-ar ironiza din cauza acestui lucru. Uneori, în fast-food-ul acela din piață mai și găteam, mai și serveam, ce să fac, așa îmi puteam câștiga existența și puteam să-mi plătesc orele de canto, așa am putut să ajung cântăreț”, declara artistul. Părinţii săi, Ion Talent şi mama sa, Tatiana, au avut, în Piaţa Moghioroş un fast-food, iar tarabagiii îşi amintesc şi acum cu drag de băiatul frumos care cânta cu tava de cafea în mână. Pepe a fost extrem de harnic şi umbla prin toată piaţa să-şi vândă marfa.

“Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, a recunoscut Pepe în urmă cu ceva timp.