Pepe a anunțat în urmă cu câteva zile că el și Raluca Pastramă vor merge pe drumuri separate după opt ani de căsnicie. Potrivit artistului, decizia a fost luată de soția lui și nu mai este cale de întoarcere. De asemenea, el a ma  dezvăluit că nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni.

La scurt timp după anunțul divorțului, Oana Zăvoranu fosta soție a lui Pepe a avut o reacție total neașteptată.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”.

Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Iar eu m-am rugat la Dumnezeu, am zis Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „împece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”.Ăsta este mesajul meu!”, a spus Oana Zăvoranu.

Umilință fără precedent pentru Pepe

Șirul declarațiilor șocante nu se opresc aici. De această dată, Oana Zăvoranu a postat o imagine pe instagram cu Pepe, iar mesajul este un deliciu pentru fani.

Fosta soție a lui Pepe i-a transmis transmis artistului să o lase mai ușor cu botoxul, iar pe Raluca Pastramă a numit-o ironic „Rapunzel”.

„Mai ușor cu botoxu’ pe dreapta că ți-a luat-o sprânceana razna… Zi-i lu’ Rapunzel să facă ceva…”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, alături de o fotografie cu Pepe.