Zvonurile apărute în presă în ultimele zile legate de o posibilă împăcare dintre Pepe și Oana Zăvoranu au fost negate vehement de cântăreț.

„Nu este nimic adevărat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodată, nu mă complic”, a declarat artistul pentru wowbiz.ro.

Oana Zăvoranu și Pepe au fost căsătoriți în urmă cu mai mulți ani, însă căsnicia celor doi nu s-a finalizat tocmai în condiții amiabile. Însă, Oana Zăvoranu a mărturisit că l-a contactat pe fostul soț de sărbători. Pepe a declarat că nu i-a răspuns și că sub nicio formă nu are de gând să vorbească cu ea.

Pepe nu a vrut să îi răspundă actriței

Pepe susține că într-adevăr Oana i-a trimis mesaj de sărbători, însă nu i-a răspuns, mai ales pentru că știa ce va urma să se discute în spațiul public. 

„Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Normal, nu am răspuns, nu aveam de ce să răspund la mesaj, să vorbesc ceva cu ea. Mai ales că știam ce va urma și deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, deși știam că eu nu voi deschide o asemenea discuție vreodată”, a mai adăugat cântărețul, potrivit sursei menționate.

Fostul soț al actriței din serialul „Sacrificiul” a mai precizat că nu-l interesează o împăcare cu Oana. Pepe a uitat trecutul și vrea să-și continue viața alături de frumoasa sa soție și cele două fiice de care este foarte mândru.

De asemenea, Pepe a mai spus și că el nu a căutat-o niciodată pe Oana și consideră că nu are ce discuta cu ea.

„Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu mă interesează subiectul, nu mă leg la cap. Nu avem ce să vorbim… Ar fi chiar culmea”, a spus vehement Pepe.

Ce avere deține Oana Zăvoranu?

Actrița susține că mama sa a strâns cu greu averea de care se bucură ea în prezent. De asemenea, Mărioarei Zăvoranu nu i-a fost deloc ușor să-și păstreze averea, mai ales că mulți îi așteptau sfârșitul, cu gândul să o lase „fără absolut nimic”.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.