Dan Negru vine din nou în prim-plan cu un proiect de suflet: Next Star. Poveștile copiilor talentați din toată România vor continua să se audă. Șefii postului au anunțat apariția sezonului cu numărul 10 al emisiunii. Cei care doresc să-și arate talentul și să câștige premiul cel mare se pot înscrie de azi la casting.

Noul sezon își va face apariția în anul 2020, în grila de primăvară, iar câștigătorul se va afla la finele lunii februarie, începutul lunii martie.

Amintim că sezonul precedent al show-ului de talente i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, cel care i-a fost alături lui Dan Negru a fost Șerban Copoț, care a fost co-prezentator. De-a lungul emisiunii, din juriu au făcut parte și: Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

„Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing). Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spus Dan Negru, citat de paginademedia.ro