Prin intermediul unui videoclip postat luni pe canalul său de YouTube, Pepe a venit cu o veste proastă legată de viaţa sa privată. Mai exact, cântăreţul a recunoscut că el şi Raluca Pastramă urmează să divorţeze, după 8 ani de căsnicie.

Pepe şi Raluca au împreună două fetiţe.

Cei doi nu ar mai locui împreună de mai bine de două săptămâni şi au decis să nu încheie totul cu un mare scandal, ci să păstreze o relaţie civilizată de dragul fetiţelor. Pepe şi Raluca Pastramă vor încheia actele de divorţ la un notar.

Pepe a recunoscut că, din punctul său de vedere, nu există un motiv major pentru această despărţire, iar cea care a decis să intenteze divorţul a fost Raluca.

Este pentru a doua oară când Pepe trece printr-un divorţ, după căsnicia cu Oana Zăvoranu care s-a încheiat în anul 2011. Pepe și-ar fi dorit şi la acel moment să divorțeze cât mai repede repede, la notar, însă Oana nu a fost de acord, așa că lucrurile au degenerat, iar cei doi au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei, scrie Click.

Ce a mărturisit Pepe în faţa fanilor săi?

“Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei.

În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni.

Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a recunoscut Pepe în mesajul său video.