Îndrăgita artistă și-a serbat azi ziua de naștere. La petrecerea mică pe care a organizat-o au fost prezenți câțiva prieteni apropiați printre care și Pepe alături de soția sa.

Pe contul de Instagram al artistului a apărut o fotografie care a strânit curiozitatea fanilor juratei de la Românii au talent. În poza respectivă, Pepe stă cu mâna pe burta Andrei, ca și cum aceasta ar fi din nou însărcinată.

Fanilor nu le-a scăpat acest lucru, motiv pentru care la poza postată de Pepe apar comentarii precum ” Andra Măruța, vine barza?”.

Artista a răspuns comentariilor fanilor și a infirmat faptul că ar fi însărcinată.

12 ani de la nuntă

Ziua de azi are două semnificații pentru jurata de la Pro TV. Aceasta a sărbătorit 12 ani de când s-a căsătorit cu Cătălin Măruță. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste în public.

„E ziua mea, e ziua mea, e ziua mea! Mulțumesc! Și ție, la mulți ani, că e ziua noastră! Așa că: dublă aniversare avem astăzi! Mulțumesc, ce frumos ai organizat aici pentru mine! Te iubesc”, este mesajul transmis de către Andra soțului ei.

Cei doi au deja doi copii: pe David, în vârstă de 9 ani și pe Eva, în vârstă de 5 ani.

Andra și-ar mai dori un copil

La începutul acestui an, Andra declara pentru libertatea.ro că i-ar plăcea să aibă o familie mare și că și-ar dori să facă un al treilea copil.

Andra Măruță nu a ascuns niciodată faptul că și-ar mai dori un copil. Artista a mărturisit că își dorește o familie mare, însă nu știe dacă va mai deveni mămică încă o dată.

”Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta.

Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a afirmat Andra, conform libertatea.ro.