Rusia, vitală pentru supraviețuirea Transnistriei. Trebuie să aibă reprezentanți în Duma de Stat din Federația Rusă

Galina Antiufeeva îi îndeamnă pe toţi locuitorii din regiune cu cetăţenie rusă să vină şi să voteze la alegerile pentru Duma de Stat din Federaţia Rusă, care se vor desfăşura în data de 19 septembrie, potrivit celor spuse în cadrul unui interviu pentru serviciul de presă parlamentar.

„Tot ce avem şi în baza la ce se dezvoltă statul nostru, desigur, acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul Rusiei. Copilăria fericită a copiilor noştri, dezvoltarea republicii noastre, tot ceea ce se face pentru tineretul transnistrean.

Oportunitatea de a primi educaţie conform standardelor ruseşti şi recunoaşterea diplomelor noastre în Rusia. Oportunitatea de a trăi pe acest pământ, de a avea dreptul să vorbeşti limba ta maternă, oportunitatea de a crede într-un viitor bun, dragostea pentru ţara ta, pentru Federaţia Rusă”, a declarat aceasta, punctând că „transnistrenii îşi asociază viitorul cu Rusia”, conform infotag.md

Este important ca transnistrenii să aibă reprezentanţi în Duma de Stat

Din acest motiv, spune ea, este „important ca transnistrenii să aibă reprezentanţi în Duma de Stat”.

„Un număr imens de probleme pe care le abordăm sunt rezolvate în Duma de Stat, inclusiv rezoluţiile care sunt adoptate. Şi, desigur, vedem câţi oameni reprezintă Partidul „Rusia Unită”. Aceştia sunt cei care decid toate problemele legate de Transnistria.

Prin urmare, invit pe toată lumea să vină la vot, să voteze pentru Partidul „Rusia Unită”, pentru candidaţii acestuia şi cred că împreună cu reprezentanţii noştri în corpul legislativ al Federaţiei Ruse avem un viitor”, a completat Antiufeeva.

Sursă foto: Dreamstime