Rona Hartner, condusă pe ultimul drum de mama sa

Pe 23 noiembrie, România a pierdut o artistă de excepție, Rona Hartner, după o îndelungată luptă cu o boală nemiloasă.

Trupul său a fost adus acasă din Franța și depus la capela Cimitirului Bellu Catolic, iar pe 1 decembrie, de Ziua Națională, familia, prietenii, colegii și fani au condus-o pe ultimul drum.

În zilele care au urmat decesului său, mulți oameni care au iubit-o și au apreciat talentul ei s-au adunat la priveghi pentru a-și lua rămas bun. Flori și lumânări au fost aduse în semn de omagiu, iar sicriul, înconjurat de fotografii care etalează viața și cariera sa, a fost decorat cu două coroane impresionante din partea familiei.

Sora și fratele Ronei au adus o coroană cu flori albe, în timp ce mama sa și o altă soră au adus o altă coroană de flori roșii.

rona hartner inmormantare
SURSA FOTO: viva.ro

Regretata artistă a fost îmbrăcată într-o rochie albă, iar pe cap i s-a pus o coroniță din flori naturale. Modul în care a fost comemorată amintește de felul cum era ea atunci când trăia.

De la evenimentul trist nu a lipsit mama sa. În ciuda încercărilor familiei de a o consola, femeia este pur și simplu zdrobită de pierderea fiicei sale.

Cine va primi averea Ronei Hartner

Artista, cunoscută pentru spiritul său puternic și pentru cariera impresionantă, și-a dorit ca întreaga ei avere să ajungă la fiica sa de 15 ani, Rita.

La aflarea teribilului diagnostic, Rona Hartner a avut puterea să se gândească la viitorul fiicei sale.

Timp de o lună, artista a fost sfătuită de medici să își întocmească testamentul. În ciuda provocărilor, a făcut acest demers important.

Fiica Ronei Hartner, Rita, este rezultatul unei povești de dragoste cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Cu toate că Rocco nu a fost prezent în viața fiicei sale pentru o perioadă lungă, el a revenit în aceste momente dificile.

Într-un interviu, regretata artistă a dezvăluit că a avut grijă să își rezolve toate detaliile legate de:

  • bunurile materiale
  • conturi, un aspect adesea pasat în umbră

Această atenție la detalii indică nu doar pragmatismul, ci și dorința de a simplifica lucrurile pentru cei dragi.