Rona Hartner s-a stins din viață în ziua de 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani. După ce trupul regretatei artiste a revenit în România, aceasta a fost înmormântată de 1 Decembrie.

Rona Hartner a fost înmormântată de 1 Decembrie

Aceasta a fost dusă cu mare durere la capela Cimitirului Bellu Catolic, unde familia, prietenii și fanii și-au luat rămas bun. Totodată, persoanele care au fost să îi aprindă o lumânare au publicat imagini de la capelă.

Pe crucea regretatei artiste au fost așezate crenguțe de brad, iar pe sicriu au fost lipite poze cu artista. Artista își va dormi somnul de veci lângă tatăl ei, pe care l-a adorat și care s-a stins din viață în 2016.

Frații ei au scris un mesaj emoționant

Coroana din garoafe albe, depusă de frații ei, conținea un mesaj emoționant: „Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon”.

Un alt mesaj emoționant a venit din partea mamei și a fiicei: „Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica”.

La rândul lor, nepoții au transmis un mesaj dureros de adio: „Rona, nu te vom uita niciodată”.

Imaginile apărute în presă arată că coșciugul artistei este unul din lemn masiv. Conform procedurilor legale, acesta a venit închis din Franța.

A lăsat în urmă o fiică în vârstă de numai 15 ani

Amintim că regretata artistă a lăsat în urmă o fiică în vârstă de numai 15 ani. Este vorba despre, Rita Sumalya, al cărei tată este muzicianul și dansatorul argentinian, Rocco Sedano.

Aceasta locuiește în continuare în Franța, iar familia mamei sale o susține pe deplin. Adolescenta nu vrea să aibă o legătură cu tatăl ei. Sora regretatei artiste a explicat că fata este „foarte vulnerabilă” în momentul de față și vrea să stea alături de cei cunoscuți.

Rita Sumalya nu a avut o relație prea bună cu tatăl său, de-a lungul anilor. Bărbatul ar vrea să creeze o legătură cu fiica lui, însă adolescenta nu prea ar dori acest lucru.

Despre acest lucru a vorbit chiar sora regretatei actrițe. Aceasta a subliniat că fata este „vulnerabilă” în momentul de față și îi este greu să decidă lucruri importante.

Rona Hartner s-a mutat în Franța, acolo unde și-a petrecut mulți ani din viață. Aceasta și-a dat ultima suflare pe 23 noiembrie 2023.