Rona Hartner a stat mulți ani în străinătate. Totuși, trupul neînsuflețit al marii actrițe a ajuns înapoi în țară, unde se va odihni veșnic. Înmormântarea va avea loc astăzi, chiar de Ziua Națională a României.

Rona Hartner va fi înmormântată la Cimitirul Bellu

Marea actriță va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic, lângă strămoșii săi. Aceasta se va odihni veșnic alături de tatăl, bunicii și străbunicii săi. Cei care o iubeau, fanii, prietenii sau familia îi pot aprinde astăzi o lumânare. Slujba va începe la ora 12:00.

Aceasta a lăsat în urmă o fiică în vârstă de numai 15 ani. Este vorba despre, Rita Sumalya, al cărei tată este muzicianul și dansatorul argentinian, Rocco Sedano.

Aceasta locuiește în continuare în Franța, iar familia mamei sale o susține pe deplin. Adolescenta nu vrea să aibă o legătură cu tatăl ei. Sora regretatei artiste a explicat că fata este „foarte vulnerabilă” în momentul de față și vrea să stea alături de cei cunoscuți.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama. Dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei.

Să nu simtă că este copilul nimănui. Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a precizat Rinda Hartner la o emisiune TV.

Rona Hartner
SURSA FOTO: Facebook,motionARThoughts

Inima artistei a bătut mereu pentru România

Amintim că Rona Hartner s-a mutat în Franța, acolo unde și-a petrecut mulți ani din viață. Aceasta și-a dat ultima suflare pe 23 noiembrie 2023.

Regretată artistă s-a mutat după ce a fost împinsă de un scandal imens, dar și de succesul răsunător pe care l-a avut.

Imaginile apărute în presă arată că coșciugul artistei este unul din lemn masiv. Conform procedurilor legale, acesta a venit închis din Franța.

Rita Sumalya nu a avut o relație prea bună cu tatăl său

Rita Sumalya nu a avut o relație prea bună cu tatăl său, de-a lungul anilor. Bărbatul ar vrea să creeze o legătură cu fiica lui, însă adolescenta nu prea ar dori acest lucru.

Despre acest lucru a vorbit chiar sora regretatei actrițe. Aceasta a subliniat că fata este „vulnerabilă” în momentul de față și îi este greu să decidă lucruri importante.