Ce mesaj a trimis Mega Image

”Dragi clienți,

Suntem mai mult decât oricând împreună în aceste momente în care este prioritar să fim agili pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, am implementat mai multe măsuri și urmărim în continuare evoluția evenimentelor pentru a aplica noi soluții ca să fim în siguranță.

Trecem printr-o perioadă foarte solicitantă, în care ne confruntăm cu cereri foarte mari de produse și întreaga echipă Mega Image s-a mobilizat, depune eforturi zilnic pentru a face față și pentru a fi în continuare un loc sigur pentru cumpărături.

Cu toate aceste măsuri, ceea ce este cel mai important este că suntem cu toții împreună și contăm unii pe alții. Este o perioadă care ne-a scos din confortul și ritmul zilelor obișnuite și trebuie să rezistăm, să ne uităm la soluții și să respectăm reguli simple de siguranță.

E important să nu aglomerăm magazinele în această perioadă, prin urmare vă sfătuim să desemnați doar o persoană din familie să facă cumpărăturile.

Vă rugăm să cumpărați din fiecare produs doar cantitatea necesară familiei dumneavoastră.
Noi nu vindem en-gros, nici cantități nejustificat de mari și orice dezechilibru ne afectează modul normal de funcționare și îi lasă pe alți clienți fără produse.
Vă asigurăm că stocurile de produse sunt suficiente și facem aprovizionarea continuu în magazine.
Vă mulțumim în numele întregii echipe pentru înțelegere și solidaritate.

Reușim împreună!”