Cooperarea economică dintre Serbia şi România face progrese constante, dar există în continuare loc pentru noi proiecte, a declarat Daniel Banu cu ocazia unui târg de mobilă la care au fost prezenţi şi producători români. Ambasadorul României a subliniat că producţia de mobilă este o ramură importantă a economiei, iar promovarea cooperării în acest domeniu va contribui la dezvoltarea relaţiilor economice între cele două ţări.
La rândul său, consilierul în Ministerul Economiei şi Comerţului, Dumitru Anca, a subliniat că piaţa din Serbia este foarte atractivă pentru producătorii de mobilă din România, iar astfel de târguri sunt o şansă pentru încheierea de noi acorduri.
La cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Mobilă organizat la Belgrad în perioada 12-18 noiembrie sunt prezenţi opt producători din România. Evenimentul a adus laolaltă 500 de producători autohtoni şi străini, o treime din numărul total al celor care şi-au prezentat produsele fiind din străinătate. (Sursa: Agerpres)