„Episodul 3 – Antonel în filmul “Totul pentru Mafie”…

Vă spuneam aseară că în episodul de astăzi vom vorbi despre oamenii care dirijează întreaga operațiune. Începem cu mâna dreaptă a premierului Orban, nimeni altul decât Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului și președintele PNL Sector 3. Pentru cei dintre dumneavoastră care ați avut curiozitatea să căutați de aseară până azi câteva referințe despre acest personaj obișnuit să stea în umbră, nu mai este o surpriză că el poate fi caracterizat astfel:

– S-a ocupat de contabilitatea Ramonei Mănescu (afiliata “grupului de la Monaco”), nimeni alta decât femeia care a căștigat 4,5 milioane de Euro fix prin metoda patentată de MAFIA RETROCEDĂRILOR, anume acapararea drepturilor litigioase pentru mai multe terenuri din București. Exact aceeași schemă aplicată și în cazul terenurilor retrocedate în Sectorul 3 (parcuri, spații verzi, chiar și străzi!!!)

– Mai mult, atenție, în perioada 2004-2007, Antonel Tănase, vajnicul conducător detașat de PNL să rezolve problema retrocedărilor din Sectorul 3, a fost consilier general în cadrul Consiliului General al Municipiului București, ba chiar, potrivit CV-ului său public, președintele Consiliului General. Adică exact în perioada în care s-au retrocedat toate terenurile din Sectorul 3 către Mafia retrocedărilor, omul care a condus această operațiune la nivelul Consiliului General a fost, potrivit propriilor spuse, chiar Antonel Tănase. Iar operațiunea începută atunci, pare-se, trebuie acum finalizată de același om… Un fel de întoarcere la locul crimei?!

Ar fi mai multe de spus despre acest personaj discret și sulfuros, dar vă las plăcerea să mai aflați și singuri cu ce s-a ocupat în ultimii 15 ani. Aș vrea, însă, să vă spun cu ce se ocupă zilele astea…
Secretarul general al Guvernului se laudă sus și tare, chiar în Palatul Victoria (domnul Antonel, nu știți că acest palat are urechi fine sau chiar vă considerați deasupra legii și nu vă e teamă de nimic?), că se ocupă zilele astea ca Robert Negoiță să pățească ceva care să-l facă să se retragă.

Merge mai departe domnul Antonel și face aluzii în toate discuțiile despre relația specială pe care o are cu DNA-ul și cum această instituție a Statului Român va face jocurile grupului său de interese. Dar nu oricum, ci repede, că ei știu că până la alegeri mai sunt câteva zile, presiunile sunt mari, banii puși în joc sunt și ei de ordinul miliardelor.

Domnul Antonel, să vă fie clar, nu mă retrag, nu vă mai chinuiți! Nu uitați că vremea dosarelor deschise la comandă și a plimbărilor la DNA, doar să vă mai crească șansele electorale, sunt de domeniul trecutului. Sau vă e dor de acele vremuri? Stați liniștit. după alegeri, adică în mai puțin de două săptămâni, vă promit că voi continua și mai înverșunat lupta cu Mafia retrocedărilor, al cărei exponent sunteți. Și, în loc de miliardele pe care le-ați promis că le vor încasa, vor încasa… pușcărie.

Ce rol au în această combinație de miliarde premierul României și USR PLUS? Vom vorbi despre asta în episodul următor. Pe 28, totul revine la normal. Tic-tac, tic-tac!”, a scris Robert Negoiță pe Facebook luni seară, aducând o serie de acuzații dure la adresa celui supranumit mâna dreaptă a lui Ludovic Orban.